Prata med Anki

Har du frågor runt drickande och beroendevård?

Prata med Anki.

Previct Alcohol är en digital nykterhetskompis

Previct Alcohol – en digital nykterhetskompis

  • Diskret och plats-obunden behandling
  • Stöd dygnets alla timmar
  • Återskapa förtroende
  • Unik återfallsvarning
  • Framtagen i nära samarbete med vården
Prata med Anki

Anki hjälper dig med dina frågor om Previct och nykterhet

Efter alla år som behandlare vet jag hur svårt det kan vara att ta första steget, hur skrämmande det kan vara. Jag vet också hur svårt det kan vara att se någon man älskar som inte vill få hjälp, fast man vet hur mycket de behöver det. Hur börjar man prata om det utan att det blir bråk? Kanske har man många frågor själv. Har jag också ett problem? Hur går vård till? Vad händer om min arbetsgivare eller mina vänner får veta?

Jag kan inte allt och har kanske inte svaren på alla dina frågor, men förhoppningsvis kan jag hjälpa dig ett steg på vägen. Men är det något jag kan så är det digital beroendevård med Previct Alcohol, din nykterhetskompis i mobilen. Hör av dig, jag hoppas att vårt samtal kan hjälpa dig!”

Anki jobbar inte som vårdgivare på Kontigo Care, behöver du direkt vård kontakta din vårdgivare eller kontakta 1177.

Previct står på tre ben

Vill du veta mer om Anki?

Anki är mamma, fru, mormor, vän, hundälskare, kollega och beteendevetare. Hon har jobbat större delen av sitt liv med vård och stöd vid behandling av beroendesjukdomar och brinner för att fler ska våga ta steget till att få hjälp.

Ett anonymt samtal om beroendevård

Samtalet med Anki kan vara helt anonymt och vi kommer inte att ta kontakt med dig, eller spara ditt nummer om du inte ber om det. Men du får ju såklart ringa och fråga åt en kompis.

 
Prata med Anki!

0728-55 77 11

Ring anonymt för kostnadsfri information och prata med Anki om drickande och beroendevård. Det går också bra att maila på ann-christine.ceder @ kontigocare.com

Broschyren om Previct®

Behöver du stöd i ditt samtal om beroende?

» Ladda ner broschyren om Previct.