Previct är ett digitalt stöd mot beroende

Previct® Alcohol

Bli fri från beroende,
fri att leva livet

Previct - en digital plattform för beroendevård

Previct Alcohol

Previct Alcohol är ett digitalt stöd som står stadigt på tre ben, en app i mobilen, en trådlös alkoholmätare i fickformat och en behandlingsplattform. Som användare blåser du dagligen i din alkoholmätare, som kopplar upp mot din mobil och skickar resultatet till din behandlare. Varje gång du blåser syns det inte bara om du är nykter eller inte, det läggs ytterligare en pusselbit till bilden av hur just din situation ser ut.

Med hjälp av AI analyseras resultaten som används för att förutse återfall och ge stöd i appen som hjälper dig att bryta negativa beteendemönster och skapa positiva vanor. Dessutom vet du att med ett nytt test bara timmar bort är det ingen ide att förhandla med dig själv. Vare sig det handlar om att dricka lite mindre eller att sluta helt så är Previct ett stöd på din resa till att bli fri!

Det är enkelt att använda Previct Alcohol

Du och din vårdgivare sätter tillsammans upp en plan och en tydlig målbild. Nästa steg är att du får din diskreta alkoholmätare och laddar ner appen till din mobil. Nu är ni sammankopplade och redo att börja.

Varje dag blåser du i din enhet och tar en selfie, resultatet går direkt till din behandlare, du kan själv välja om du vill att anhöriga också ska se resultatet. Resultaten ligger till underlag för era kommande samtal.

I appen utför du också en rad dagliga uppgifter som hjälper dig att bryta negativa mönster och hjälper dig att skapa nya positiva vanor i livet. Previct fungerar som en länk mellan dig och din behandlare – ett stöd, när det som mest behövs.

Previct Alcohol Previct fungerar överallt

Previct Alcohol skapar förtroende.

Du kan själv välja om fler än din behandlare ska se resultatet av dina tester. Till exempel kan du välja att dela dem med familjen, nära och kära eller din arbetsgivare. Previct hjälper dig att reparera förlorade förtroenden och stärka tilliten. Din omgivning vet att du är nykter när du säger att du är det. Fri från misstro, du kan stå rak igen.

Previct Alcohol ger ett dagligt stöd.

Previct är mer än ett nykterhetstest, det är ett beteendeterapi-baserat stöd i vardagen. Du och din behandlare tar tillsammans fram uppgifter, övningar och vägledning som är personligt anpassad för dig och dina behov. I appen får du dagligen svara på måendefrågor och du får stöd och råd om hur du ska fortsätta vara nykter eller dricka mindre. Blir suget för starkt finns också en hjälpknapp som sätter dig i direkt kontakt med din behandlare eller en utvald anhörig. Du är unik och därför behöver även vården vara unik. Vår nya teknik ger dig helt nya förutsättningar för personligt stöd. I Previct kan du jobba med mående-emojis, korta peppande videos, pratar in dagboksinlägg eller uppskattar ditt mående med färg och siffror. Alla blir vi glada över att få positiv återkoppling, i appen utmanar du dig själv och får hejarop som belöning från din vårdgivare direkt i appen.

Previct är modern, kreativ vård.

Previct Alcohol fungerar var du än är.

Om din mobil fungerar, fungerar Previct. Det ger dig friheten att samtidigt som du går i behandling fortsätta jobba eller åka på tjänsteresor eller semester. Previct ger helt enkelt en möjlighet att kunna fortsätta leva som förut medan du slåss mot beroendet. Detta gör också att du som bor långt från vårdgivaren ändå alltid har den nära och en trygghet i att din vårdgivare eller stödperson bara är ett SMS bort.

Ett litet test: Kanske dricker jag för mycket? 

Vårdgivare

Vi hjälper vårdgivare att hjälpa

Previct är ett verktyg som håller på att revolutionera beroendevården. Du får information om din patients mående och nykterhet i realtid och hjälp att förutse återfall innan de sker. Previct ger också möjligheten för tätare och snabbare interaktioner och möjligheten att involvera hela familjen i behandlingen. Du får ovärderlig kunskap och patienten får ett dagligt hjälp genom beteendeterapi, en väg till ett djupare och mer konstruktivt behandlingssamtal.

Kontakta oss

Undrar du över något?

Previct har genererat hundra tusentals nyktra och fria dagar och har haft över tusentals användare och finns tillgänglig hos både offentliga och privata vårdgivare över hela Sverige och i fler andra europeiska länder. Hör av dig så hjälper vi dig vidare till din närmsta vårdgivare. Vill du komma i kontakt med oss, fråga om digital beroendevård, veta mer om Previct, eller något helt annat? Ring vår support eller klicka bara på knappen.

Kontakta mig. Jag vill veta mer.

Våra historier

Det här är historierna, våra historier. Vi som använder Previct®, i jobbet eller för att kämpa mot beroende. Det här är historierna om hur vi vinner små segrar varje dag, eller stora – som att till slut bli fri från beroendet. Det här är inga case. Det här är våra liv.

Loading…
Anton Liljedahl Support

Behöver du hjälp med något?

Det här är Josua. Han kan hjälpa dig om du har frågor eller funderingar om Previct Appen eller Vårdportalen eller så hjälper de dig vidare om du har andra frågor. Tveka aldrig att höra av dig, vår support tar hand om dig och dina frågor och det är kanske det som gjort att vår support i kundundersökningar får 4.8 stjärnor av fem möjliga, det gör oss genuint glada.

Öppet vardagar 8.00-17.00, eller mejla oss så återkommer vi till dig så fort vi kan.

Telefon: 018-410 88 80

E-post: support @ kontigocare.com