Previct hjälper dig med skadligt spelande

Previct® Gamble

Gör slut med spelandet

Det är enkelt att använda Previct Gamble

Du och din vårdgivare sätter tillsammans upp en plan och en tydlig målbild. Nästa steg är att du laddar ner appen till din mobil. Nu är ni sammankopplade och redo att börja.

I appen utför du dagliga uppgifter och får stöd som hjälper dig att bryta negativa mönster och att skapa nya positiva vanor i livet. Previct fungerar som en länk mellan dig och din behandlare.

Resultaten från dina uppgifter, övningar och personliga mönster ligger till grund för dina behandlingssamtal. Det här gör att din behandling alltid fokuserar på rätt saker och hjälper dig med just dina utmaningar.

Previct - hjälp med ditt skadliga spelande

Previct Gamble

Previct Gamble är ett stöd när man vill få hjälp med sitt spelande. Det är en mobilapp som kopplar samman den som önskar få hjälp med den som ger behandling. Den som behandlar skapar snabbt och enkelt en individanpassad behandlingsplan och kan sedan följa upp vad som händer mellan besöken. Vården är tillgänglig var du än befinner dig och dygnets alla timmar. Lär dig att förstå risksituationer, hantera tankefällor och när de uppstår, öka din förståelse för känslors påverkan på agerande och hur du bättre kan hantera dem. Plattformen fungerar som ett komplement till pågående KBT-, MI-, ACT- eller CRA-behandling. Previct hjälper dig också att snabbt komma i kontakt med din behandlare om spelsuget skulle bli för starkt. Det är viktigt att förstå hur upptrampade stigar och invanda mönster är lätta att falla tillbaka till. Previct hjälper dig att skapa en ny, positiv struktur i din vardag och hjälper dig att hitta en ny väg framåt.

Previct Gambling fungerar överallt

Previct Gamble skapar förtroende

Du kan själv välja om fler än din behandlare ska involveras när du jobbar med Previct. Du kan till exempel välja att inkludera familjen, en stödperson eller din arbetsgivare. Previct kan vara ett stöd i att återfå förtroende och tillit.

Previct Gamble ger ett dagligt stöd

Du och din behandlare tar tillsammans fram uppgifter, övningar och vägledning som är personligt anpassad för dig och dina behov. I appen får du dagligen svara på måendefrågor och du får stöd och råd om hur du ska fortsätta vara spelfri Du är unik och därför behöver vården utgå från det också. Vår teknik ger dig helt nya förutsättningar för personligt stöd. I Previct kan du jobba med mående-emojis, korta peppande videos, pratar in dagboksinlägg eller uppskattar ditt mående med färg och siffror. Alla blir vi glada över att få positiv återkoppling, i appen utmanar du dig själv och får hejarop som belöning från din vårdgivare direkt i appen. Previct är modern, kreativ vård.

Previct Gamble fungerar var du än är

Om din mobil har täckning fungerar Previct. Du kan vara på semester, på jobbet eller i hemmet – allt ryms i appen. Din dagliga positiva beteendeförändring kan fortgå var du än är, och din behandlare är aldrig längre bort än ett SMS.

Ett litet test: Kanske spelar jag för mycket? 

Vårdgivare

Vi hjälper vårdgivare att hjälpa

Previct är ett nytt sätt att kommunicera och interagera , en mer tillgänglig och inkluderande vård och alltid när du som bäst behöver den. Du får information om din patients mående i realtid och möjlighet att stötta på ett helt nytt sätt. Previct ger också möjligheten för tätare och snabbare interaktioner och möjligheten att involvera hela familjen i behandlingen.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Previct eller var du kan få en?

Previct finns tillgänglig hos både offentliga och privata vårdgivare över hela Sverige och nu även utanför Sveriges gränser. Hör av dig så hjälper vi dig vidare till din närmsta vårdgivare. Klicka på knappen för att öppna ett formulär, skicka in det så återkommer vi till dig så snart som möjligt eller slå oss en signal så berättar vi mer. Självklart kan du vara anonym i ditt samtal med oss och dina kontaktuppgifter raderas så fort vi kontaktat dig.

Kontakta mig. Jag vill veta mer.
Anton Liljedahl Support

Behöver du hjälp med något?

Det här är Josua. Han kan hjälpa dig om du har frågor eller funderingar om Previct Appen eller Vårdportalen eller så hjälper de dig vidare om du har andra frågor. Tveka aldrig att höra av dig, vår support tar hand om dig och dina frågor och det är kanske det som gjort att vår support i kundundersökningar får 4.8 stjärnor av fem möjliga, det gör oss genuint glada.

Öppet vardagar 8.00-17.00, eller mejla oss så återkommer vi till dig så fort vi kan.

Telefon: 018-410 88 80

E-post: support @ kontigocare.com