Previct är digital beroendevård

Previct®

– det är dags att bli fri

Previct® Family

Previct Family

Stöd för hela familjen »

Previct® Gamble

Previct Gambling

Hantera ditt spelsug »

Previct - en digital plattform för beroendevård

Fri från beroende, fri att leva livet

Previct är en digital plattform för beroendevård. Det är också är en digital länk mellan dig och din behandlare, dina nära och kära. Och Previct är en nykterhetskompis som peppar dig när det känns som svårast, och kan upptäcka återfall innan det ens hänt genom analysera ditt beteende och beroende med hjälp av avancerad AI, bra eller hur?

Men viktigaste av allt – Previct är vägen ur beroende tillbaka till livet.

Hur kan Previct hjälpa dig »

Previct är en behandlingsplattform

Previct – för en modernare och effektivare beroendevård

Previct är en digital behandlingsplattform som förstärker länken mellan användare och behandlare. Plattformen förser behandlaren med ovärderlig information om användarens nykterhet, mående och beteende här och nu, trender över tid och till och med vad som kommer att hända i framtiden. Informationen analyseras med hjälp av AI och så kallade digitalabiomarkör, en sorts digitala fotspår. Resultaten används sedan för att förutse återfall och ge stöd i appen som hjälper användaren att bryta negativa beteendemönster och skapa positiva vanor. Plattformen blir ett ovärderligt stöd och ett komplement till pågående KBT-, MI-, ACT-, CRA- och tolvstegsbehandling, Previct är med andra ord helt oberoende av vilken behandlingsform du använder.  

Previct – en digital plattform för en mänskligare, jämlikare och tillgängligare beroendevård.

Vårdgivare

Vi hjälper vårdgivare att hjälpa

Previct är ett verktyg som håller på att revolutionera beroendevården. Du får information om din patients mående och nykterhet i realtid och hjälp att förutse återfall innan de sker. Previct ger också möjligheten för tätare och snabbare interaktioner och möjligheten att involvera hela familjen i behandlingen. Du får ovärderlig kunskap och patienten får ett dagligt hjälp genom beteendeterapi, en väg till ett djupare och mer konstruktivt behandlingssamtal.

Arbetsgivare

Arbetsgivaren har ansvar

Beroende på en arbetsplats påverkar mer än bara den som dricker eller spelar för mycket. Men vad ska du gör som chef? Hur hjälper man en kollega ur beroende? Previct öppnar upp för beroendevård på arbetsplatsen, en diskret möjlighet som gör att medarbetaren kan fortsätta jobb som förut. Ingen onödig sjukskrivning eller förlorad produktivitet. Och dessutom vet ni om att personen är nykter!

Kontakta oss

Undrar du över något?

Vill du komma i kontakt med oss, fråga om digital beroendevård, veta mer om Previct eller något helt annat? Ring vår support eller klicka bara på knappen.

Kontakta mig. Jag vill veta mer.

Våra historier

Det här är historierna, våra historier. Vi som använder Previct®, i jobbet eller för att kämpa mot beroende. Det här är historierna om hur vi vinner små segrar varje dag, eller stora – som att till slut bli fri från beroendet. Det här är inga case. Det här är våra liv.

Loading…
Anton Liljedahl Support

Behöver du hjälp med något?

Det här är Anton. Han kan hjälpa dig om du har frågor eller funderingar om Previct Appen eller Vårdportalen eller så hjälper de dig vidare om du har andra frågor. Tveka aldrig att höra av dig, vår support tar hand om dig och dina frågor och det är kanske det som gjort att vår support i kundundersökningar får 4.8 stjärnor av fem möjliga, det gör oss genuint glada.

Öppet vardagar 8.00-17.00, eller mejla oss så återkommer vi till dig så fort vi kan.

Telefon: 018-410 88 80

E-post: support @ kontigocare.com