”Stolt och Nykter med Previct”

Webinar den 27 maj 2021.Titta på vår webinar i efterhand. Och håll ögonen öppna efter våra nya, som kommer inom kort.

Titta här!

Previct Webinar den 27 maj 2021.

Lyssna till tre klienter som berättar hur de fick motivation och drivet till att bli nyktra Tre modiga hjältar, Håkan, Ola och Marika berättar öppenhjärtigt om deras kamp mot alkoholen och hur de lyckades bryta destruktiva mönster, skam och skuld mot framtidstro. Här får ni möjlighet att ta reda på hur ett digitalt stöd som Previct, en liten alkoholmätare och app tillsammans med god vård faktiskt räddar liv. Inspireras av Jessica Lind, en behandlare som vågat ta klivet till digital vård och nu kan stötta sina klienter via appen även mellan fysiska möten. Hon kommer också att gå in på hur man med hjälp av Previct kan stoppa ett återfall redan innan det inträffar.

Orolig för en anhörig som har problem med beroende?

Har du någon i din närhet som dricker eller spelar för mycket? Börjar du oroa dig för att det håller på att gå över gränsen? Eller kanske har det redan gjort det? Första steget för att hjälpa någon är att våga prata, men det kan kännas som ett väldigt svårt steg att ta. Var och hur ska man börja? En bra start är att berätta för personen var de kan vända sig för att få råd och stöd.

Previct – ett diskret stöd i din mobil

Oavsett till vilken vårdinstans man vänder sig finns nu Previct®, ett extra stöd i behandlingen. Previct® är en digital coach som finns med under hela behandlingen som ett extra stöd under dygnets alla timmar. Den möjliggör också att stora delar av vården kan skötas diskret i hemmet. Det innebär att man kan fortsätta jobba och ha en fullt fungerande vardag, men med lite extra stöd när det behövs som mest.