Jobbar du med vård eller stöd vid drogberoende eller blandmissbruk? Vill du vara med och utveckla vår nya app för Drogprevention?

När: den 31 Maj kl. 13-16 Uppsala
Var: Uppsala, Påvel Snickares gränd 12
Anmälan till: maria.sjolund @ kontigocare.com
Döp anmälan till ”Fokusgrupp droger”
Sista anmälning: 25/5
Kostnadsfritt!

Kontigo Care har länge arbetat med digital beroendevård för spel- och alkoholberoende. Nu är det dags för nästa stora steg som vi vet att många av er väntar på, nämligen att kunna stötta de med drogproblematik. Previct Drugs är redan i gång som projekt. Vi har en första prototyp App för drogtestning med mobiltelefon, men det är fortfarande en bit kvar.

Vi skulle behöva din hjälp för att Previct Drugs ska bli så bra som möjligt. All kunskap och insikter från dig som jobbar med vård och stöd vid drogberoende eller blandmissbruk är av stor vikt för oss. Vill du vara en del i vår resa mot Previct Drugs och bidra med tankar och idéer så vill vi gärna lyssna på dem. Din kunskap behövs!

Vi kommer hålla två eftermiddagar där vi berättar mer om projektet och framför allt lyssnar på dig. Den första sammankomsten sker i Uppsala den 31 Maj. För er som inte kan då eller har närmare till Malmö håller vi liknande sammankomst i Malmö den 11 Oktober (vi återkommer med inbjudan till denna träff). Ta chansen att påverka en kommande svensk innovation. Vi bjuder på lunch och fika och du knyter nya kontakter!

Det är begränsat antal platser. För att så många kommuner som möjligt ska få chansen att delta är det max två deltagare per kommun. Först till kvarn gäller.

Mer om Kontigo Care :

Sedan allra första dagen på Kontigo Care har vår ambition varit att alltid sätta användaren i fokus och då både klient och behandlare. Sakta men säkert har Previct utvecklas från att mer eller mindre vara ett nykterhetstest till att vara ett ecosystem för digital beroendevård. En digital plattform med möjlighet att förutse återfall eller försämringshändelser 1-3 dagar i förväg med hjälp av AI. Men det som är mest fantastiskt är alla de hundratusentals nyktra och fria dagar vi skapat tillsammans med er, som helt enkelt räddar liv! Och nu används Previct även i Finland, Norge och Holland.